Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Friday, May 9, 2008

SB

Kun aloittelen tämän 'tarinan' raapustamista, niin kello on puolilla päivillä. Olen juuri herännyt. On se vaan sen verran rankkaa kalastaa yöllä, että pakko on hieman tasata tilannetta päiväunilla. Varsinkin kun reilu tunnin päästä olisi vielä tarkoitus mennä töihin. Lievähkö flunssa ei juurikaan paranna tilannetta. Kalastus sen sijaan näytti parantavan flunssan, sillä eilen olo oli vieläkin kehnompi.

Juuri tälläisen 'pöhnätilan' takia en nykyisin juurikaan kalasta enää yöllä. Toinen asiaan vaikuttava tekijä on tietysti kilpakalastus, sillä kisat käydään päiväsaikaan. Siksi olen päivälle keskittänyt myös kalastamisenikin. Ja siinä taitaa olla syy, miksi en ihan hirveästi isoja kaloja saa. Paikanvalinta tietysti esittää suurempaa roolia isojen kalojen onkimisessa. Tiedän.

Hyvä reissu silti takana vaikka nyt väsyttääkin. Samaa mieltä lienee myös Pussi jolle selkeästi PB. Itselleni jo vajaan tunnin kalastamisen jälkeen SB. Ja muutenkin nousi kala varsin nättejä kaloja. Laitetaan tähän vielä näytille 'pk.nettimäinen' otos Pussin saamasta kalasta.


Oli muuten 'pikkukalapuuro' kadonnut jonnekin rantavesistä. Lokit omasivat kuitenkin paremmat silmät, sillä ne onnistuivat aika ajoin jonkun sintin kuohuista noukkimaan. Taitavat salakatkin tulla koskeen lähiaikoina, joten silloin saattaisi olla seuraava isompien kalojen 'aalto' tulossa. Ja vesiperhosia odotellaan.. Ja kauden toista pintaperhosesonkia.

7 comments:

Anonymous said...

Onnea pussille hienosta kalasta!

Janne Erämies said...

Ihan särmän kokoinen taimen,perskules.
Mäkin ajattelin lähteä tänään heittää tän vuoden ekan yöreissun.

Harri Hytönen said...

Jep. Näitä joutuu jo oikeasti hieman väsyttelemään.

Janne Erämies said...

Sääli vaan kun tollasia kaloja Ei hirveästi ole muualla kuin vihalla,tai on mutta hieman vähemmissä määrin.
Sitten tietysti perinteinen kysymys.
Minkä kokoisia olivat,vai tuliko mittailtua.

Anonymous said...

Great catch Harri !
Play Ugly :)

Harri Hytönen said...

Tuo kala onkin ongittu jo toistamiseen. On myös herättänyt hieman keskustelua :)

http://www.perhokalastajat.net/kuvagalleria/displayimage.php?pos=-14523

Harri Hytönen said...

http:
//www.perhokalastajat.net/
kuvagalleria/
displayimage.php?pos=-14523