Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Sunday, May 11, 2008

Karkkilan kisoja seuraamassa

Tuli sitten kehuskeltua liian aikaisin flunssan katoamisesta kalareissulla. Tauti nimittäin vain paheni loppuviikosta sen verran, että pari päivää tuli mökötettyä kotisohvalla ilman että edes ulkona olisin käynyt. Tänään oli sitten pakko lähteä tuulettumaan, sillä pää ei yksinkertaisesti kestä liikaa sisällä oloa.

Tänä vuonna itseltäni jäi kokonaan hakematta Karkkilan kisoihin. Viime vuonna olin mukana saavuttamatta kuitenkaan sen suurempaa menestystä. Päätin siis lähteä iltapäiväksi seuraamaan poikain lohien onkimista. Ja räpsimään muutaman kuvan..

Keli oli suorastaan helteinen, joten väkisin tuli haeskeltua varjopaikkoja. Vaatetusta kun ei viitsinyt vähentää taudin pahenemisen pelossa. Olihan se kivaa kisoja seurata mutta aina tulee ajatus, että mukava olisi olla itsekin mukana.

Kaloja nousi kuulema edellisvuotta vähemmän. Kuitenkin niin paljon, että tuloslista saatiin aikaiseksi .. Tässä pieni ote.Tarkemmat tulokset Pk.netin tulosseurannasta.

1. Saku Nieminen
2. Olli Toivonen
3. Tero Mäntylä

Aikani seurasin myös Sakun onkimista. Aika varman näköistä touhuahan se oli. Kyllä Saku osaa kirjolohien onginnan. Ei epäillystäkään.

Yritän lähipäivinä saada aikaiseksi jonkin näköisen gallerian kisakuvista. Aikani kuitenkin käsittelen niitä, sillä ruutuja tuli kuvattua yli kolme sataa.

No comments: