Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Friday, May 30, 2008

Hammonjoen karsinnan valmistelut loppusuoralla

Tänään on ollut Hammonjoella varsin kiireinen päivä, sillä kisavalmistelut ovat olleet kiivaimillaan. Tälläkin hetkellä kilpailukeskukseen on nousemassa kisateltta ja grilliä viritellään valmiiksi. Samaan aika osa porukasta järjestelee opasteita paikalleen. Kisapoolit ovat jo jotakuinkin kunnossa.

Osanottajaluettelo on hieman elänyt, sillä pari peruutusta viimeisimpään osallistujalistaan on tullut. 'Paikkaajat' ovat kuitenkin löytyneet, joten edelleen kisassa mukana 21 kilpailijaa. Tämä tarkoittaa sitä, että joella on 7 poolia kuten myös lammella. Yksi kolmesta kilpailijaryhmästä on jatkuvasti huilivuorossa (valvomassa). Lammella valvojat ovat seuran puolesta.



Tarkoituksenani oli ehtiä tänään eräälle toiselle lähijoelle kalalle, mutta kisajärjestelyt kestivät hieman odotettua kauemmin joten se suunnitelma oli pakko haudata. Kalavermeet oli jo autossa mukana mutta käyttämättömäksi jäivät. Huomenna sitten kuitenkin ollaan kisassa mukana.

Kisan jälkeen yritän jälleen kerran raapaista gallerian kisakuvista. Menee kuitenkin ehkä sunnuntain puolelle, sillä huomenna on tiedossa varsin pitkä päivä.

No comments: