Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Sunday, April 20, 2008

Hammonjoki 200408

Aamulla tuli arvottua, että jaksaiko sitä lähteä perhomessuille vai ei. Päätin olla lähtemättä. Menen sitten vaikka ensi vuonna. Seuraavaksi mietin kalalle lähtöä illaksi. Telkku.com tiesi kuitenkin kertoa, että tänään Urheilukanava näyttäisi illalla lähetyksen suunnistuksen huippuliigasta. Siksipä päätin sitoa aamupäivän perhoja ja suunnata iltapäiväksi jälleen kerran Hammonjoelle.

Vesi oli taas painunut muutaman sentin alemmaksi vuorokauden aikana. Ehkä vesi oli jopa hieman kirkastunutkin. Kalojen aktiivisuudessa ei ollut kuitenkaan tapahtunut sen suurempia muutoksia eilisestä tai edes toissa päiväisestä. Eli tällä hetkellä saa taas olla tyytyväinen yhteenkin kalaan, sillä niin vaikeata onnistuminen on Hammolla juuri nyt (olen siis tyytyväinen). Aion silti lähiaikoina käydä tuolla tiuhaan jos vaikka sattuisi kohdalla pirteitä ylivuotisia kirjoja tahi sitten vauraamman kokoisia harjuksia.

Paluumatkan kurvailin pienen mutkan kautta ja kävin tarkastamassa Vesijärven jäätilanteen. Kirkonlahti olikin jo sula ja Messilässäkin rannat jo auki. Taidanpa siis pumppailla joku päivä ilmaa kelluntarenkaaseen ja suunnata pulikoita onkimaan Vesijärvelle.

No comments: