Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Monday, March 10, 2008

Kohti uutta kisakautta

Nyt se on tehty. Karsintalappu lähti nääs vihdoin postin vietäväksi. Lapun täyttäminen tai oikeammin haluamieni karsintojen valitseminen oli tällä kerralla yllättävän vaikea tehtävä. Muutaman päivän olin ehtinyt paperia pyörittelemään kädessä ja lopulta sunnuntai-iltanakin istuin vielä reippaan tunnin kynän kanssa ennenkuin ympyrät alkoivat hahmottua paperille.

Päädyin kirjaamaan ylös peräti kahdeksan kilpailua; Nukarinkoski, Jyräänjoki, Hammonjoki, Ahvenlampi, Äyskoski, Julkujärvi, Vantaanjoki ja Huopana.



Järvikisoja olisin halunnut laittaa enemmän mutta kalenteri ei oikein antanut myöten tehdä niin. Kaikki kisapaikat ovat minulle ennestään tuttuja. Osa jopa erittäin tuttuja! Yllätyksiä ei pitäisi sen suhteen tulla. Paljon on kuitenkin vielä tekemättä perhojen ja välineiden osalta. Ja tietysti vielä odotellaan 'tuomiota' minne karsintoihin sitä ollaan päästy.

Vaikka karsintalappu tulikin täytettyä, on vielä paljon avoinna tulevasta kisakaudesta. Varmimmalta kuitenkin alkaa näyttämään kisareissu Tsekkeihin, sillä lentolippukin on jo maksettu. Kyseinen kisa kulkee nimellä Hanak-open.

Blogi tuleekin varmasti saamaan kauden aikana paljon materiaalia kisojen osalta. Eli raportteja ja kuvia tiedossa. Uutta kuvauskalustoakin on jo tilattu :)

(Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet, että lisäsin erilaisia kisalinkkejä sivun oikeaan laitaan. )

3 comments:

Harri Hytönen said...

Damn, Äsyn kisa on peruttu.

Jarkko Suominen said...

Minkäsmoisilla spekseillä tuo Hanak Open kulkee? Missä kisataan, montako jaksoa ja mitä onkien?

Jarkko Suominen said...

Kävinkin noi speksit tsekkaas tosta kisasta. Osallistutko vaan tohon rannaltakalastuskisaan, vai onko sulla joku tiimi tiedossa siihen toiseen skabaan kans?