Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Sunday, March 30, 2008

Heikkoa edelleen

Tänään vaivauduin joelle vasta myöhään iltapäivällä. Visiitti joelle jäi varsin lyhyeksi mutta eipä päivä muutenkaan ollut kummoinen. Paljoa en siis menettänyt. Keli oli toki hieman eilistä mukavampi sillä tyyli oli hieman tyyntymään päin. Hyönteisiä tosin kuoriutui aavistuksen eilistä vähemmän.



Kalojen puolesta jatkoin edelleen nollalinjaa. Pienehköä harjus tosin kelpuutti pinturini mutta irtosi melkein välittömästi. Kunnon taimenellekin pääsin tarjoamaan mutta ei tuo eväkäs ollut tänään yhteistyöhaluinen. Muualta joelta kuulin kylläkin muiden onnistuneen jonkun kalan tavoittamaan. Taisin olla taas väärässä paikassa ja vielä väärään aikaan.

Huomenna auton nokka sitten kohti K-suomea ja toivottavasti myös kauden ensimmäinen pinturikala solahtaa haavin pohjalle. Yritys tulee ainakin olemaan taatusti kova.

3 comments:

Janne Erämies said...

Kyllä oli koko onnetonta sumarikalastusta tainiolla tänä vuonna,tai vielä sitä kerkiää,pellolla olisi vielä potentiaalisia kaloja mutta ne vaatii veneen tai kallurenkaan.
Minnepäin keskisuomea auton keula näyttää?

Harri Hytönen said...

Pelto on vain yksi tylsimmästä paikoista kalastaa. Vaikka kalaa olisikin. Viitasaarelle näin aluksi.

Janne Erämies said...

No sitä se on kyllä,ei siellä ole paljon lapsille kertomista,vaikka yksi parhaimpia tainion kylmänveden paikkoja onkin.
Vai viitasaarelle,no onhan se luvannut puolelleviikolle lämmintä ja tuulenkin pitäisi tyyntyä,varmaan hyviä reissuja luvassa,ei muutakuin kireitä siimoja:)